søndag 11. desember 2011

Pakker klar til å sendes og pakkeleken


Fire pakker har jeg gjort klar til å sende i pakkeleken.
Skal poste de i morgen.  :)Her er en pakke som jeg fikk fra Pernille med bloggen The Blog Pepe. Tusen takk Pernille for de fine tingene jeg fikk av deg.  Ovenfor er en av de pakkene som jeg skal sende i retur til deg.  :)
Men nå skal pakkeleken gå videre, så hvis du har lyst å motta pakke må du være rask og være en av de to første som kommenterer på dette innlegget. Men du må ha en blogg for å være med på leken. Det fungerer slik at du mottar en pakke fra meg og lager et innlegg i bloggen din om pakken med link til bloggen min. Så skal du sende en pakke i retur til meg og få 2 nye til å melde seg på pakkeleken. Disse to skal du sende pakke til og etterpå skal de sende pakke i retur til deg. Og slik fortsetter leken. I alt vil du motta 3 pakker og sende 3 pakker. Du velger selv verdi og innhold i pakkene du sender. Denne pakkeleken er en genial idè synes jeg, for hvem liker ikke å få pakke i posten? Skikkelig spennende.  :)
Så skyndt deg å melde deg på. De 2 første som kommenterer på dette innlegg skal få en pakke av meg.  :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar