onsdag 28. september 2011

Pakkelek

Har deltatt i pakkeleken til Helle  Og her ser dere hvilke flotte ting hun har sendt til meg. En pung hun har laget selv, den har jeg allerede tatt i bruk til mine håndarbeidsting. Jeg bare elsker fargekombinasjonene hun har valgt på denne. 
Et nydelig armband som hun har heklet. Brodergarn fra søstrene Grene (ble så glad for her i nordnorge har vi desverre ikke den herlige butikken) som jeg har tenkt å lage vennskapsarmbånd med sammen med barna. To ruller med bånd (også fra søstrene Grene) som jeg også har en plan med. Og to herlige stoff.
Tusen takk Helle. Jeg er i gang med å ordne en pakke i retur til deg.
Men nå skal pakkeleken gå videre, så hvis du har lyst å motta pakke må du være rask og være en av de to første som kommenterer på dette innlegget. Men du må ha en blogg for å være med på leken. Det fungerer slik at du mottar en pakke fra meg og lager et innlegg i bloggen din om pakken med link til bloggen min. Så skal du sende en pakke i retur til meg og få 2 nye til å melde seg på pakkeleken. Disse to skal du sende pakke til og etterpå skal de sende pakke i retur til deg. Og slik fortsetter leken. I alt vil du motta 3 pakker og sende 3 pakker. Du velger selv verdi og innhold i pakkene du sender. Denne pakkeleken er en genial idè synes jeg, for hvem liker ikke å få pakke i posten? Skikkelig spennende.  :)
Så skyndt deg å melde deg på. De 2 første som kommenterer på dette innlegg skal få en pakke av meg.  :)

5 kommentarer:

 1. Hej Anja. Jeg meldte mig til den pakkeleg du udskrev den 20 september og har også mailet min adresse til dig. Er det her en ny omgang så eller hvordan? Det vil næsten være for meget at være med i to på en gang :)

  SvarSlett
 2. ej hvor er du heldig sikken en fin gave- er jeg så med i pakelegen nu mon ?

  SvarSlett
 3. Ellen. Ja hvis du vil være med så er du det. :)
  Send din adresse til meg på mailadresse: anjashop@hotmail.no

  SvarSlett
 4. Hej Anja, det er hermed gjort :j

  SvarSlett
 5. Hej Anja- skal høre om pakken til dig er kommet frem?

  SvarSlett